Trobada a Can Bolet, Llerona (Vallès Oriental, Barcelona)

Terra. Cuina i meditació

Diumenge, 16 d'octubre de  · 10:30h - 15:30h


L'alimentació equilibrada i conscient té en compte l'elecció dels aliments i com aquests es combinen, cuinen, masteguen, transformen, assimilen o eliminen.

Però també des de la perspectiva energètica oriental es tenen en compte l'entorn i l'estat d'animo de la persona tant quan menja com quan s'està cuinant. Per a això la meditació en la cuina resulta una combinació tan nutritiva i una pràctica a incorporar en el teu dia a dia que et portarà benestar i pau.

En aquesta trobada de cuina  energètica amb atenció plena posarem el focus en l'element  Terra que es relaciona amb   l'estómac, la  melsa i  el pàncrees.  L'element Terra és el que més  ens sosté en tots els processos de canvi ja siguin físics com a socials, climàtics o emocionals.

Aprendrem a utilitzar la cuina i l'alimentació amb un gran sentit, el de millorar la qualitat de vida i perquè connectis amb el teu centre i et sentis en connexió amb la naturalesa que habita en tu.

La trobada començarà amb una benvinguda i un espai per a meditar, després cuinarem i dinarem,  compartint el menjar que hem elaborat sempre amb atenció plena.

L'aportació són 60 euros. Per a més informació i reserves escriu a cuinaimeditacio@gmail.com (Montse).